Logo - MYŚLIWSKA - wesele Bytom

Zapraszamy na zabawę studniówkową !

Oferujemy całkowitą obsługę tej niezapomnianej imprezy.
Zapewniamy obsługę gastronomiczną jak również ochronę zabawy przez wyspecjalizowanych pracowników Agencji Ochrony TEZET.
Dysponujemy dużą salą balową oraz dwoma salami bankietowymi w Bytomiu przy ul. Alojzjanów 27.
Dla samochodów zapewniamy miejsca na parkingu. W ramach usług gastronomicznych proponujemy doskonale skomponowane menu oraz profesjonalną obsługę kelnerską.

Koszt całkowity od jednej osoby w roku 2014 wynosi 120,-zł

Cena nie obejmuje kosztów orkiestry, DJ, kamerzystów

PROPOZYCJA NA STUDNIÓWKĘ

 

  1. LAMPKA SZAMPANA
  2. WYDANIE GORĄCEJ KOLACJI
  3. BUFETY Z ZIMNYMI I CIEPŁYMI  PRZEKĄSKAMI
  4. BUFET Z KAWĄ , HERBATĄ , CIASTECZKAMI I OWOCAMI
  5. FONTANNA CZEKOLADOWA Z KROJONYMI OWOCAMI
  6. ZIMNE NAPOJE GAZOWANE Z COCA-COLI W ILOŚCI 1L NA JEDNĄ OSOBĘ; SOKI OWOCOWE BEZ OGRANICZEŃ
  7. NAKRYCIE STOŁÓW
  8. DEKORACJE I OŚWIETLENIE SCENY

W ramach gorącej kolacji proponujemy: 

  • zapiekany schab lub filet drobiowy z pieczarkami i serem mozarella
  • schab pieczony w sosie pieprzowym lub pieczarkowym
  • rolady schabowe w sosie śmietanowym
  • pieczone bioderka z kurczaka na sosie warzywnym

DODATKI:

  • kapusta zasmażana z bekonem lub z grzybami
  • lub surówka z kapusty pekińskiej z papryką, marchewką, czerwoną cebulką

DANIE WEGETARIAŃSKIE NA ZAMÓWIENIE:

  • pieczarki ze szpinakiem i serem feta
  • sola w migdałach

Bufety z zimnymi i ciepłymi przekąskami  organizujemy  dla młodzieży osobno. Dla Grona Pedagogicznego zimne zakąski podawane będą na stoły lub na oddzielnym bufecie.

  • kolorowe galaretki z owocami
  • krojony ananas w agrestowej galaretce
  • drobiowe pałeczki pieczone w sezamie
  • talarki mięsne w migdałach z dipem serowym
  • pasztet z indyka z oliwkami i suszonymi pomidorami i zielonym sosem
  • galantyna z kurczaka z zieloną cebulką i pietruszką na bagietce
  • cevapcici z pikantnym sosem
  • patery z wędlinami
  • patery z serami
  • krojone pomidory, zielone ogórki i papryka
  • buraczkowe jajka z pastą z tuńczyka
  • tacos z warzywami
  • tortille z sałątami
  • zapiekanki na bułeczkach z pieczarkami i serem
  • pizze z szynką ,salami i wegetariańskie
  • mieszane sałaty z pieczonym mięsem,  papryką i pomidorkami koktajlowymi z sosem winegret
  • sałatki kolorowe na liściach cykorii
  • sos tatarski

CIEPŁE PRZEKĄSKI NA BUFECIE:

  • frankfuterki na gorąco z musztardą i ketchupem - na bufecie w podgrzewaczu
  • barszcz czysty w podgrzewaczu na bufecie
  • burgery drobiowe z sosem grzybowym na placku ziemniaczanym

FONTANNA CZEKOLADOWA /ilość czekolady – od 5 kg; w zależności od ilości osób/ z krojonymi owocami

Kawa i herbata wydawana będzie bez ograniczeń w bufecie.

Grono Pedagogiczne otrzyma kawę i herbatę do stołu.

Wszelkich informacji na temat organizacji studniówki udziela właścicielka restauracji „Myśliwskiej” – mgr Danuta Przybyszewska
tel. 32/282-46-80 lub 604 09 37 64

Sala balowa zaprasza na wesele w Byomiu !
strony internetowe brandpoint.pl